Απάντηση στο θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση που δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό που φέρει το όνομα του Δημήτρη Σαραβάκου στο facebook για τα θύματα της Θύρας 7 -και «κατέβηκε» λίγη ώρα αργότερα- έδωσε ο Σταμάτης Γαρρής.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, με δική του ανάρτηση, διευκρίνισε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» και νυν συντονιστής ποδοσφαιρικών τμημάτων των «πράσινων» δεν διαθέτει δικό του λογαριασμό στα social media, απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός εις βάρος της.

«Επειδή κάποιοι προσπαθούν διαρκώς να δημιουργούν προβλήματα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ρωτήσουν: Ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν έχει κανέναν δικό του λογαριασμό στα social media», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»

Δεσύλλας: «Το γόνατο του Κοντούρη έχει πρηστεί και δεν είναι καλό σημάδι - Ανεβάζει ρυθμό ο Κρίστιανσεν»