Πολλά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επέστρεψε στη βάση του, μετά το ματς στη Χαλκίδα με την Κύμη.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Ουσμάν Κρουμπάλι. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, λόγω του τραυματισμού του στη μύτη και έτσι θα συνεχίσει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να οριστεί και ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Από ‘κει και πέρα, ενοχλήσεις στους προσαγωγούς νιώθουν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, ύστερα από μία σύγκρουση που είχε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, με τον Δημήτρη Κατσίβελη να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Τέλος, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος πήραν άδεια οι δύο Αμερικανοί Νταρνέλ Τζάκσον και Φιλ Γκος, προκειμένου να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, όπου επιστρέφουν στις 21/2. Έτσι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι και την Τρίτη (20/2), με την επόμενη προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα (21/2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.