Κανονική προπόνηση θύμιζε, αυτή της Πέμπτης στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά την επιστροφή των διεθνών.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε ξανά γεμάτο το προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (8/3, 19:30), με τον Άρη στην Λεωφόρο.

Οι Ντάνιελ Πράνιτς, Μάρκους Μπέργκ, Γκόρντον Σίλντενφέλντ, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Λαγός και Νίκος Καρέλης αγωνίστηκαν την Τετάρτη με το εθνόσημο των εθνικών τους ομάδων και σήμερα πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις με πάσες, κυκλοφορία της μπάλας, ενώ για κλείσιμο εξασκήθηκαν στα τελειώματα.

Από το πρόγραμμα, έλειπαν οι Στέφανος Καπίνο και Εμίρ Μπαϊράμι, καθώς και οι δυο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απρόοπτο με Σενγκέλια στον ΟΦΗ: Η αποστολή του Κόντη

Κάλενς: «Δίνω προτεραιότητα στην υγεία μου και μόλις είμαι 100% καλά, θα επιστρέψω»

«Κοκκινίζει» η Λιβαδειά, άνοιξε άλλη μία θύρα για τους φίλους του Ολυμπιακού

Αθανασίου: «Θέλει νίκη και καλή εικόνα κόντρα στην ΑΕΛ Novibet ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπενίτεθ»

Μπενίτεθ: «Να καλύψουμε τη διαφορά από την 4η θέση - Πρώτα η ΑΕΛ Novibet και μετά το Europa League»

Τσακίρης: «Τα δύο διλήμματα του Νίκολιτς για ΠΑΟΚ - Ακολουθούν οι ανανεώσεις των Βίντα-Γκατσίνοβιτς»

Νικολακόπουλος: «Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση»

Κόντης στους παίκτες του ΟΦΗ: «Ο τελικός είναι πολύ μακριά, στραμμένη η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Κέρκεζ: «Παίζουμε καλά, ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια - Ο Άρης δεν τα παρατάει ποτέ»

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Κρίσιμη αναμέτρηση στη Βοιωτία