Λύνονται τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το rotation που ήταν από αδύνατο ως άκρως παρακινδυνευμένο μέχρι τώρα θα γίνει πιο απλή υπόθεση για την ΑΕΚ σε λίγες μέρες, αφού μετά την επιστροφή των παικτών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες θα επιστρέψουν πολλοί παίκτες στη διάθεση της ομάδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ ποδοσφαιριστές θα υπολογίζονται προσεχώς, με τους δύο να τίθενται στη διάθεση του Ανδαλουσιανού προπονητή από τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ξεκινώντας από τις άμεσες επιστροφές, οι Έλντερ Λόπες και Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι πλέον απολύτως υγιείς και είναι στα πλάνα για την αναμέτρηση της Κυριακής για την έκτη αγωνιστική διεκδικώντας μάλιστα θέση στο βασικό σχήμα. Μάλιστα είναι πιθανό στη 18άδα να βρίσκεται και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που πλέον προπονείται κανονικά μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί την άνοιξη και αν δεν τον δούμε στην Τρίπολη, θα παίξει σίγουρα στο φιλικό της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή. Εκεί θα εμφανιστούν και οι Γιώργος Γιακουμάκης, Βασίλης Μπάρκας, που έχουν ουσιαστικά ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ που πλησιάζει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί περιμένοντας ουσιαστικά το «ΟΚ» των γιατρών που τον χειρούργησαν στο χέρι.

Φυσικά αμέσως μετά τη διακοπή, στον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, θα επανέλθει ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Ούρος Τσόσιτς θα χάσει αυτό το ματς λόγω τιμωρίας και εκκρεμεί η μαγνητική για να φανεί η σοβαρότητα της θλάσης που υπέστη για να διαπιστωθεί πότε θα επανέλθει πλήρως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: A.E.K.