Μία ευχάριστη και άκρως συγκινητική έκπληξη, περίμενε το πρωί της Τετάρτης την Μαρία Αναστασοπούλου.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, ο συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, αλλά και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν ένα γλέντι-υπερπαραγωγή, με την υπογραφή του Γιάννη Μπαρμπαρή.

Υπό τους ήχους του νησιώτικου τραγουδιού και του βιολιού, και με ζωντανή ορχήστρα, να τον συνοδεύει, ο Γιάννης Μπαρμπαρής, που και φέτος, τις Πέμπτες εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο, έκανε όλους στο στούντιο και πίσω από τις κάμερες, να χορέψουν με τη ψυχή τους.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα και η έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της, έκαναν τη γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, να δακρύσει.

Δείτε το βίντεο από τα τραγούδια και τους χορούς με τους οποίους έκανε φινάλε η ενημερωτική πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube