Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Για ποιες παραιτήσεις μιλάμε. Δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε ντροπή. Δεν ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη», τόνισε η κ Γεννηματά και πρόσθεσε:«Κανένα πολεοδομικό ζήτημα δεν αποτελεί άλλοθι για την ολιγωρία τους» πρόσθεσε.

Πήραν την απόφαση να αφήσουν αυτούς τους ανθρώπους αβοήθητους και αυτό είναι το συμπέρασμα της χθεσινοβραδινής συνέντευξης.

H κ Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έστησε επιχείρηση συγκάλυψης από τη Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής όταν δεν ρώτησε καν αν υπάρχουν νεκροί, ούτε τον ενημέρωσαν οι παριστάμενοι υπουργοί.

Ο Τσίπρας όταν πήγε στη σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων δεν ρώτησε για τους νεκρούς. Στήθηκε μια επιχείρηση εξαπάτησης και συγκάλυψης με συνεργό τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές

Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ