Μεγάλη… λειψανδρία στους ψηλούς για τη Γερμανία!

Ο Ντάνιελ Τάις δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Σουηδία και Σλοβενία αντίστοιχα.

Ωστόσο, το χειρότερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας είναι πως παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ. Σύμφωνα με τους Γερμανούς η επόμενη εβδομάδα είναι η… κρίσιμη για τον νέο φόργουορντ/σέντερ των Πέισερς.

Ήδη, η εθνική ομάδα της Γερμανίας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τίμπορ Πλάις, Μόριτς Βάγκνερ, Μάξι Κλέμπερ, Χαρτενστάιν, Όσκαρ ντα Σίλβα και Ντανίλο Μπάρτελ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!