Στη Ρουμανία βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου την Κυριακή (23/9, 19:00) θα αντιμετωπίσει την U-Banca Transilvania Cluj.

Σήμερα το πρωί, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό κλειστό της «Sala Polivalenta», όπου τους επισκέφτηκαν παιδιά των Ακαδημιών της ρουμανικής ομάδας, αλλά και παιδιά μιας Ακαδημίας, η οποία έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΑΟ και λαμβάνει την τεχνογνωσία του.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος της Κλουζ, Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν και τόνισε πως η επίσκεψη του «τριφυλλιού» αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη, όσο και για ολόκληρη τη χώρα, αφού, όπως είπε: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο αλλά και τους ανθρώπους της Κλουζ για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία ακολούθως έδωσε τον κ. Μποκ μια εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών και εκείνος από την πλευρά του τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό Κύπελλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube