Στεναχωρημένος από το αποτυχημένο πέρασμα της Βέροιας από την έδρα του Πανθρακικού παρουσιάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο μέσος της ομάδας της Ημαθίας, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Nova, τόνισε πως η αναμέτρηση της Κομοτηνής κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε πόντο σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι. Δεν ήμασταν καλοί η αλήθεια είναι. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε να παίξουμε. Τουλάχιστον μπορώ να πω ότι δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε καλή απόδοση αλλά μπορούσαμε να πάρουμε έστω έναν πόντο με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Για τη δήλωση του Τον Κάανεν ότι δεν του άρεσε τίποτα στο παιχνίδι σχολίασε:
«Και η δική μου άποψη είναι η ίδια. Δεν ήταν η ομάδα έτσι όπως θέλουμε να παίζει εμείς. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η Βέροια παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τόσο κακό πρόσωπο είπε: «Σίγουρα για όλες τις ομάδες υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εμείς μέχρι τώρα είχαμε αρκετά καλές ημέρες στις αγωνιστικές που πέρασαν. Όπως προείπα είναι μια κακή μέρα αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

Μπενίτεθ: «Γινόμαστε πιο δυνατοί παιχνίδι με παιχνίδι - O ΟΦΗ θα είναι διαφορετικός αυτή τη φορά»

TAGS: Βέροια