Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, φάνηκε σιγουρος πως ο σύλλογος θα επιστρέψει στη θέση που ανήκει.

Όσον αφορά την παρουσία του, δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να παίξουμε εναντίον μιας ποιοτικής ομάδας, που έχει πλεονεκτήματα στον κενό χώρο. Δέσαμε την αμυντική μας γραμμή, ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός, αλλά αδρανήσαμε ένα δεκάλεπτο και από μια λάθος μετατόπιση της άμυνας δεχτήκαμε το τέρμα. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να γυρίσουμε το ματς.

Σήμερα οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής, με εμφανίσεις σαν αυτές δεν φοβόμαστε τίποτα. Πιστεύουμε σε αυτούς, ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είμαι στρατιώτης του ΠΑΣ, έχω αγαπήσει τα παιδιά, τους ανθρώπους και τον κόσμο. Όποιο πόστο και να μου δοθεί θα κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΣ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!

TAGS: ΠΑΣ