Τους «σημαντικούς λόγους» για τους οποίους ο Κέβιν Μιραλάς αποφάσισε να φύγει από την Έβερτον και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αποκαλύπτει η Daily Star.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας επικαλούμενη πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Βέλγου διεθνούς άσου, υποστηρίζει ότι ο 30χρονος φορ είχε πρόβλημα με τη διοίκηση της Έβερτον, γιατί όταν τον κάλεσε να υπογράψει νέο συμβόλαιο τον έκανε να πιστέψει πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα «ζαχαρωτά».

«Ήταν δυσαρεστημένος στην Έβερτον, ακόμα από την αρχή της προετοιμασίας. Κατάλαβε πως δεν θα ήταν πρώτη επιλογή, παρόλο που όταν είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο, τον είχαν αφήσει να πιστέψει ότι θα ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είχε πρόβλημα με τον Σαμ Αλαρντάις, καθώς είναι καινούργιος προπονητής στην ομάδα. Δεν είχε πρόβλημα με τον Big Sam, καθόλου, αλλά είχε με τον προηγούμενο προπονητή και τη διοίκηση», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό είχε πει πως μία ημέρα θα επέστρεφε. Πέρασε όμορφα χρόνια στην Ελλάδα, οι άνθρωποι τον λάτρεψαν, τον σεβάστηκαν και πάντα ήθελε να γυρίσει πίσω. Ίσως να μην περίμενε πως αυτό θα γινόταν τόσο σύντομα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλούς παίκτες της ποιότητας του Μιραλάς. Θα είναι ο σταρ της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»