Στη Λυών βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αγγλία και παρακολούθησε ένα επιμορφωτικό σενάριο. Με την άφιξη του στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα πάει στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες για την «επόμενη» μέρα, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Χρήστο Δώνη για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως πέρα από τις υποχρεώσεις του Νταμπίζα στο εξωτερικό, έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι ο λόγος που δεν έπιασε δουλειά τις προηγούμενες μέρες στην ομάδα, σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν ήθελε να συνδεθεί με την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Έτσι όλα δείχνουν ότι σήμερα θα λύσει τη συνεργασία του Εβρίτη τεχνικού και αύριο θα πιάσει δουλειά ο Νταμπιζας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»