Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Euro Cup μπάσκετ γυναικών και θέλει κόντρα στη ρωσική Ναντέζντα την Τετάρτη στο ΣΕΦ τη νίκη για να ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και να περιμένει τον αντίπαλο που θα του προκύψει στους «32».

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς τόνισε πως: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον συνηθισμένο τρόπο. Αναλύουμε προσεκτικά τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε από το επόμενο.

Ο αντίπαλός μας άλλαξε για δεύτερη φορά προπονητή, επομένως θα υπάρξουν τακτικές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Η Κριστίν Βίτολα συμπλήρωσε πως: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Euro Cup και, παρότι έχουμε εξασφαλίσει ότι θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση, προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε για κάθε ματς. Σίγουρα, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε στη Ρωσία, επομένως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το δείξουμε αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube