Τη δύναμη της Λεωφόρου θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό, ψάχνει την ένατη σερί νίκη μέσα στην έδρα του (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να επικρατήσουν της φορμαρισμένης ομάδας του Μάκη Χάβου, ώστε να μπορέσει να έχει… αντίκρισμα πιθανή απώλεια στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το έργο δεν θα είναι εύκολο για τους «πράσινους», αφού το τελευταίο διάστημα οι Αγρινιώτες έχουν χάσει μόνο στο Καραϊσκάκη μακριά από το γήπεδό τους και έχουν καταφέρει να διεκδικούν μία θέση για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο (ή Μπούρμπο), Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μαυρίας. Εκτός έμειναν οι Μέντες, Δώνης και Κουτρουμπής, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ νοκ-άουτ είναι οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται - Θετικό ότι παίρνει μπροστά ο Γιόβιτς»

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!