Σοβαροί ως το τέλος θέλουν να είναι οι πάντες στον ΠΑΣ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων προετοιμάζεται για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον υποβιβασμένο Άρη.

Στόχος του Γιάννη Πετράκη είναι να δει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να είναι το ίδιο σοβαροί όπως το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ακόστα ο οποίος ακολούθησε θεραπεία και η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Τέλος από το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/4) απουσίαζε και ο Κίτσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

TAGS: ΠΑΣ