Απόγευμα, 13 Μαΐου 2012. Στο «Stadium of Light» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει την γηπεδούχο Σάντερλαντ με σκορ 1-0 και περιμένει στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» ώστε να πανηγυρίσει το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους παίκτες του, ωστόσο ο Σέρχιο Αγουέρο κάνει τη γιορτή… κηδεία.

Με γκολ του Αργεντινού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικρατεί με σκορ 3-2 της ΚΠΡ και συγχρόνως κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μετά από 44 χρόνια.

Ο Κουν, βγάζει τη μπλούζα του και κάνει τον δικό του γύρο του θριάμβου, με τους συμπαίκτες του να τον κυνηγούν για να τον αγκαλιάσουν.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή θέλησε να κρατήσει για πάντα «ζωντανή» ο Σίμον Φράνσις, οπαδός της Σίτι, ο οποίος στιγμάτισε το κορμί του με τον επιθετικό από το Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα ο Αγουέρο, κοινοποίησε τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας: «Είναι εκπληκτικό. Δείτε τι έκανε ο οπαδός της Σίτι, Σιμόν Φράνσις. Σ’ ευχαριστώ Σιμόν».


Γιώργος Σιάφας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»