Αποστολή εξετελέσθη!

Η Βραζιλία έκανε πλάκα στην Ονδούρα στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων επικρατώντας τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 6-0 και πλέον περιμένει αντίπαλο στον τελικό από τον νικητή που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, Νιγηρία-Γερμανία.

Μόλις 15’’ χρειάστηκαν οι οικοδεσπότες για να ανοίξουν το σκορ με «δράστη» τον Νεϊμάρ, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των αμυντικών της Ονδούρας, κάνοντας το 1-0. Μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου η «σελεσάο» είχε κρίνει την υπόθεση πρόκριση, καθώς το νέο «αστέρι» της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάμπριελ Ζέσους, με δύο προσωπικά τέρματα είχε διαμορφώσει το 3-0.

Το β’ μέρος κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με τη Βραζιλία να κάνει μέχρι το 79’ το 5-0 με γκολ των Μαρκίνιος (51’) και Λουάν, ενώ ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-0.


6-0 All Goals Highlights HD - Brazil 6-0... από football-time

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις