Ως μία ευκαιρία για να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και μια πολύ καλή πρόβα ενόψει των πλέι-οφ, χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Κολοσσό Ρόδου στο «Νίκος Γκάλης» (08/04, 17:00) ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Αλέξης Φαλέκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο aekbc.gr:

«Είναι μία δύσκολη ομάδα ο Κολοσσός. Με πολλά «ατού» στο ρόστερ. Ξέρουμε πως έχει δύο πολύ ικανούς σκόρερ και δημιουργούς, τους Ρέλεφορντ και Χολ. Διαθέτει εμπειρία με την παρουσία του Βασιλόπουλου, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή χρονιά, και έχει επίσης εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Άχονεν και ο Σαλούστρος. Ο τελευταίος μάς είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο πρώτο ματς στη Ρόδο.

Από την πλευρά μας πρέπει να δούμε το αυριανό ματς σαν μια μικρή «ρεβάνς» για την πρώτη αναμέτρηση. Θα είναι ένα καλό τεστ, όπως και ο αγώνας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των πλέι-οφ.

Πρέπει να αποδείξουμε αύριο, ότι η εμφάνιση στη Λευκάδα ήταν μία κακή παρένθεση. Αυτό που ζητήσαμε από τους παίκτες μας είναι να παρουσιαστούν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κερδίσουμε το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν