Στη «μάχη» της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League ρίχνονται Περιστέρι και ΠΑΟΚ απέναντι στη Μόρναρ του Μαυροβουνίου και την ιταλική Μπρίντιζι αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου δοκιμάζεται στην έδρα της Μόρναρ (21:00, ERT Sports HD), με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τις δύο σερί ήττες από Τενερίφη και Νίζνι. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο, της οποίας τα ισχυρότερα επιθετικά όπλα είναι ο Τζέικομπ Πούλεν και ο Ντέρικ Νίνταμ, είναι η μοναδική του ομίλου που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη. Απόντες για τους Περιστεριώτες παραμένουν οι Χρήστος Σαλούστρος και Μάικ Μόρισον.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ επιζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση απέναντι στην ιταλική Μπρίντιζι (19:00, ERT Sports HD), θέλοντας να συνέλθει από τον αποκλεισμό - σοκ από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 2-2 στη διοργάνωση, με τις δύο νίκες τους να έχουν επιτευχθεί εντός έδρας.

Ο «Δικέφαλος» πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο BCL την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κόντραρε στα ίσια την αήττητη Ντιζόν και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που εμφάνισε. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube