Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να σπάσουν την… κατάρα που τους θέλει να μην κερδίζουν στην Αρκαδία, καθώς σε 13 αγώνες μετρούν 9 ήττες, ύστερα από 3,5 χρόνια (τελευταία νίκη Μάιος του 2013)! Στο καθαρά αγωνιστικό, θεωρείται δεδομένο ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά σήμερα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος (ή Κίτσιου), Τζαβέλλα, Βαρέλα και Κρέσπο (ή Γιαννούλη). Για τις θέσεις των αμυντικών χαφ υπάρχουν οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ και χαρίσης.

Ο Μπίσεσβαρ προβάλει ως φαβορί για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο ο Τιάμ αντί του Κάμπος που είναι ντεφορμέ. Ροντρίγκες και Αθανασιάδης θα αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Κάμπος, Περέιρα και Κουλούρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube