Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αγγαρεία. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα playoffs χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, αφού δεν διεκδικεί κάτι συγκεκριμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν μετά από απραξία 99 ημερών (!) να δείξουν την αξία τους, τόσο για την τωρινή ομάδα τους και ίσως κάποιοι για την… επόμενη.

Ο 51χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Πούγγουρα, Περέα και Μπεκ. Ακόμη είναι άγνωστο αν θα επιλεγεί το κλασικό 4-2-3-1 ή ένα πιο «φορτωμένο» κέντρο με 4-3-3. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας, ενώ Σένκεφελντ και Κολοβέτσιος θα είναι τα στόπερ. Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στον άξονα, με τον Ζαχίντ σε ελεύθερο ρόλο και τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα να πλαισιώνουν τον Μακέντα, που θα είναι ο σέντερ φορ. Σε περίπτωση που επιλεγεί το 4-3-3, ο Ανουάρ θα μπει στο βασικό σχήμα, πιθανώς αντί του Μπουζούκη, εκτός κι αν προφυλαχθεί ο Κουρμπέλης που έχασε αρκετές προπονήσεις.

Στην 20άδα ο Γιώργος Δώνης έχει επιλέξει τους Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»