Το ατύχημά του, μέσα στην εβδομάδα, σόκαρε τους πάντες. Ο Λαουτάρο Φορμίκα, έφτασε ένα βήμα από το να μην περπατήσει ξανά, όμως τελικά… την «σκαπούλαρε», όμως σόκαρε τους συμπαίκτες του.

Εκείνοι δεν τον ξέχασαν και έδωσαν τον δικό τους όρκο για την πρόκριση και την αφιέρωση. Το πανό, με την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο ήταν η αρχή. Στο πρώτο γκολ του Ουσέρο η φανέλα με το 6 στην πλάτη έκανε την εμφάνισή της, ενώ ακόμα περισσότερες έγιναν στους πανηγυρισμούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το τηλέφωνο του Κάφα έκανε την κλήση, η ανοιχτή ακρόαση μπήκε και… η αποθέωση ξεκίνησε.

Μετά από λίγο οι Κάφα, Σέτι, Περόνε, Ντε Μπλάσις, Αλβάρεζ αλλά και ο Ουρτάδο δεν πρόλαβαν καν να αλλάξουν και έφυγαν για το νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθούν στον συμπαίκτη τους και να πανηγυρίσουν αυτή την επική πρόκριση.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!