Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Ίσως και να μας ξύπνησε το γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε δείξει χαρακτήρα και άλλες φορές. Έχουμε ξαναγυρίσει παιχνίδια, όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Όταν το έχεις κάνει ήδη μια φορά, σου περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να το ξανακάνεις. Τα δώσαμε όλα, το πιστέψαμε και στην τελευταία φάση του αγώνα πήραμε το παιχνίδι».

Για το τι του είπε ο Μανόλο Χιμένεθ πριν την αλλαγή: «Είχε αποφασίσει να βάλει τον Λόπες. Μόλις μπήκε το γκολ ήταν σαν ψυχρολουσία, δεν μιλούσαμε καθόλου. Ξαφνικά μου είπε να μπω. Δεν μου έδωσε πολλές οδηγίες. Μου είπε να βγω μπροστά και να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: «Τώρα νιώθω πιο καλά από ποτέ. Δεν επανήλθα γρήγορα, ήταν πολλές οι καταστάσεις που με κράτησαν πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που με δικό μου γκολ πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και δεν μείναμε πίσω στο παιχνίδι του τίτλου».

Για τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα: «Θα πάμε για το καλύτερο, να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Έχω μεγάλη πίστη στους συμπαίκτες μου. Θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι ο Χιμένεθ ευχαρίστησε το θεό που τον έβαλε: «Όντως ήταν σαν επιφοίτηση, είχε άλλο πλάνο στο μυαλό του. Ξαφνικά είπε “Γιακουμάκη σήκω”. Εγώ το πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα μπω. Ένιωθα πολύ καλά από πριν και ευτυχώς δικαιώθηκα. Την κατάλληλη στιγμή ήμουν εκεί και πέτυχα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου».

Για τη στιγμή του γκολ: «Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι η μπάλα δύσκολα θα περνούσε στο δεύτερο δοκάρι, οπότε θα έπρεπε να είμαι στο πρώτο. Ευτυχώς ο Γκάλο είναι πολύ ικανός παίκτης και με βρήκε. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή αν είναι φάουλ, θα πρέπει να το ξαναδώ. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή αν είναι φάουλ. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, θα χαρούμε μέχρι αύριο και από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον τίτλο»: Ύμνοι στο Μεξικό για την παράσταση του Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Εμείς μαζί, για μια ζωή»: Πήρε… φωτιά η Αριστοτέλους για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

TAGS: A.E.K.