Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Champions League, αφού η Ίντερ επικράτησε με 4-3 και άφησε εκτός την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Ο Λαμίν Γιαμάλ, μεγάλος πρωταγωνιστής των μπλαουγκράνα και στα δυο παιχνίδια, έκανε μια ανάρτηση στα social media και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα σταματήσει μέχρι οι Καταλανοί να φέρουν το τρόπαιο στη Βαρκελώνη.

«Τα δώσαμε όλα, φέτος δεν τα καταφέραμε, αλλά θα επιστρέψουμε - να μην έχετε καμία αμφιβολία, "culers". Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε αυτόν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει, στην κορυφή. Θα τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα το φέρω στη Βαρκελώνη, δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το κατακτήσουμε. Αλλά την Κυριακή έχουμε έναν ακόμα τελικό και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί. Ζήτω η Μπάρτσα!»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»