Χαρούμενος στον Άρη είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Στη συνέχεια, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους των «κίτρινων», όπου στο Basketball Champions League είναι το Final 4, ενώ στην Α1 είναι η τρίτη θέση αλλά και μία ανταγωνιστική πορεία στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες».

- Πως είναι η εμπειρία σου στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική».

- Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην Α1 και στο Basketball Champions League;

«Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από κει και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το φάιναλ φορ. Στην Α1 πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης