Ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ράστα Βέχτα (19/11, 19:00), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για τον στόχο που έχει η ομάδα του, καθώς τόνισε επίσης πως το «φάρμακο» για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.

«Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς, αυτό θέλω. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα, να έχει καλή εικόνα. Θέλω να βοηθήσω όπου μπορώ, αλλά το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν. Αν μπουν οι βάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα βγουν και οι στόχοι της σεζόν. Η ομάδα είναι πολύ καλή, όπως και οι παίκτες. Όσο περνάει ο καιρός, θα δέσουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους».

Στόχος μου είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα τις δυνατότητές μου. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ και να κερδίζει η ομάδα. Με ενδιαφέρει κάθε εβδομάδα να κερδίζει η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, αυτό κάνει καλό σε όλους τους παίκτες. Το φάρμακο είναι η νίκη. Αυτό είναι το μοναδικό που με νοιάζει»
, ολοκλήρωσε ο 29χρονος άσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.