Ο Παούλιους Γιανκούνας τόνισε πως έλεγξαν τα ριμπάουντ και φάνηκε πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη, ανακοινώνοντας παράλληλα την απόφασή του να συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο στα παρκέ και στα αποδυτήρια της «Ζαλγκίριο Αρίνα».

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, ειδικά στην άμυνα. Ελέγξαμε την κατάσταση στα ριμπάουντ κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη στον τομέα αυτόν στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι θέλαμε περισσότερο να πάρουμε αυτήν τη νίκη.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα. «Αποφάσισα να περάσω ακόμα ένα χρόνο στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, εκεί που νιώθω ότι ακόμα με χρειάζονται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Πάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι το ντέρμπι αιωνίων»

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς