Ο «δράκος» «αποθέωσε» την ομάδα των ανατολικών προαστίων και τη χαρακτήρισε μια ωραία παρέα και στάθηκε στο διάστημα της έλλειψης ψυχραιμίας των «κίτρινων». Στάθηκε στις δύο ευκαιρίες να προηγηθούν νωρίτερα στο ματς, δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο σήμερα. Θα ήθελα καταρχήν να ξεκινήσω, δίνοντας συγχαρητήρια στον coach, όπου εδώ έχει δημιουργήσει μία ωραία παρέα, η οποία κάθε χρόνο παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη. Χαίρομαι για αυτό, γιατί δείχνει το δρόμο πως μπορεί μία ομάδα πραγματικά να έχει μία καλή εικόνα, να μην κάνει ακρότητες μέσα στο γήπεδό της και να προσπαθεί να βελτιώνεται και νομίζω ότι σε αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και, φυσικά, στους συνεργάτες του τη διοίκηση, οι οποίοι και αυτοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο εμείς σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε διαστήματα τα οποία δεν μπορούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Αυτό νομίζω έδωσε το δικαίωμα στο Λαύριο να ελέγχει το παιχνίδι για 35’ και όποιος σταματούσε το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο θα έλεγε πως θα τελειώσει το ματς εύκολα ή δύσκολα υπέρ του Λαυρίου.

Νομίζω, όμως, ότι είχαμε ψυχραιμία, επιμονή στο να παραμείνουμε υπομονετικοί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μετά το 35' νομίζω είχαμε την ευκαιρία να το ελέγξουμε, να περάσουμε μπροστά, να ελέγξουμε στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε, χάνοντας ένα λέι απ και ένα ντραίβ το οποίο πραγματικά ο καλύτερος παίκτης για μένα του παιχνιδιού, ο Κακλαμανάκης, έριξε ένα "καπάκι" και το λέω ο καλύτερος παίκτης, διότι το παιδί πραγματικά εξέπληξε όσους τον παρακολούθησαν πιστεύω και τον coach με τη μεγάλη προσφορά που είχε στο παιχνίδι. Χαίρομαι, γιατί νέα παιδιά κάνουν την προσπάθεια τους και το θέλουν πολύ να προοδεύουν.

Χάσαμε δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ, δεν τα καταφέραμε τελικά, παίξαμε μία άμυνα, βρήκαμε ένα σουτ ελεύθερο με τον Βασιλόπουλος ή θα κάναμε ντράιβ ή θα δίναμε την μπάλα στον Παναγιώτη να εκτελέσει εκείνος, το πήρε το σουτ, το έχει ξαναβάλει και πήγαμε το παιχνίδι στον πόντο όπου εκεί βέβαια ήταν πολύ δύσκολο σε 1.7 να δημιουργηθεί η κατάσταση, ώστε να μπει ένα καλάθι.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, γιατί την πετύχαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε έναν δυνατό αντίπαλο και είμαι χαρούμενος, γιατί τελικά, μετά από δύο πολύ μέτρια παιχνίδια εκτός έδρας, τα παρατήσαμε πνευματικά και όχι τόσο αγωνιστικά, κάναμε προσπάθεια να τα κρατήσουμε, σήμερα αντιδράσαμε λίγο καλύτερα και αυτό με χαροποιεί, γιατί νομίζω έχουμε την ποιότητα να παίξουμε καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί παρέμειναν ψύχραιμοι. Συγχαρητήρια στον coach και εύχομαι καλή δύναμη και να είναι σίγουρος πως όσο δουλεύουν, θα χαρούν πολλά πράγματα στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης