Την απόφασή του να απομακρυνθεί από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε ότι εκείνη είναι προς πώληση έναντι 25 εκατ. ευρώ και μέχρι να βρεθεί αγοραστής θα πορεύεται με διαχείριση εσόδων-εξόδων από τους Μάνο Παπαδόπουλο και Μάνο Τριαντόπουλο.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου brand. Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω.

Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχον από σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Σκοπός μου είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο γίνεται. Αφήνω τον Ερασιτέχνη καθαρό και με όλα τα τμήματα να βγάζουν υγεία. Αφήνω την ΚΑΕ καθαρή και πρωταθλήτρια.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη του κόσμου μού δείχνει πως άξιζε τον κόπο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ πως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην καλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος. Στον Παναθηναϊκό των εκατομμυρίων φιλάθλων και της Θύρας 13. Τον Παναθηναϊκό του τρίπτυχου ομάδα-διοίκηση-κόσμος, που είναι ιδέα, που είναι τρόπος ζωής. Εμένα ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε, οριστικά και αμετάκλητα.

Την τιμή την ορίζει η αγορά. Τα 25 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης για την ΚΑΕ δεν είναι μικρό. Ο λόγος που ορίστηκε είναι γιατί θέλω να δω ότι ο άνθρωπος που θα μπει θα έχει ενδιαφέρον για το καλό του Παναθηναϊκού και θα τον θέλει ψηλά. Δεν θα επιτρέψω να πάει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον που τον βλέπει ως μέσο για άλλους σκοπούς και δραστηριότητες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ντροπή σας - Έχουν καταστραφεί παιδιά, έχουν χαθεί καριέρες»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Έτοιμος για προσφυγή στη δικαιοσύνη»!

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Οι δύο μάρτυρες που κατήγγειλαν όσα γνώριζαν και είχαν εμπλακεί σε περιστατικά δωροδοκίας!

Δημητρακόπουλος στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεμένη υπόθεση»

Ασβεστάς: «Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρικές καταθέσεις δύο ατόμων και πλήθος μηνυμάτων»

Έφτασαν στην Ευελπίδων οι 6 συλληφθέντες για την υπόθεση του σκανδάλου στο μπάσκετ

Νέα ανακάλυψη από την Αστυνομία - 102.000 ευρώ σε σπίτι και άλλου διαιτητή

Δημογλίδου: «Έχει βρεθεί μεγάλο χρηματικό ποσό και στους έξι συλληφθέντες - Ξεπερνούν τις 850.000 ευρώ τα μετρητά»

Πάει για Κόντσαρ ο Ολυμπιακός!

«Ποιους θέλεις να αποβάλω με πέντε φάουλ;» - Τα μηνύματα της υπόθεσης που διαταράσσει το ελληνικό μπάσκετ