Αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Σλούκα, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βεζένκοφ: «Το πιο δύσκολο κομμάτι το να έχεις μακριά την οικογένειά σου τα Χριστούγεννα»

Αλλάζει έδρα το Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Από τη Βιέννη πίσω στο Βελιγράδι για λόγους ασφαλείας

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για το ματς με Βαλένθια-Βαριές «καμπάνες» σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα

Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς Γιάλοου με Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Βιλντόσα

Πετρίδης: «Θέμα το πως θα ανταπεξέλθει ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, ευκαιρία για Σορτς να βγει μπροστά»

Zάλγκιρις-Παναθηναϊκός AKTOR: Δύσκολη αποστολή στο Κάουνας για τον «επτάστερο»

Ευρωλίγκα: Ξεκινά με φουλ δράση η εορταστική 18η αγωνιστική

Γιαννακόπουλος: «Ό,τι χρειάζεται για το 8ο στην Αθήνα»

Πετρίδης: «Πρέπει να προσέξει την περιφερειακή του άμυνα ο Παναθηναϊκός - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για Γιούρτσεβεν»

Σορτς: «Να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουμε το κενό του Σλούκα»