Για την απόφαση να κατεβεί το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το Telekom Center Athens μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω stories στο Instagram.
«Είναι κάποιοι που διαφωνούν με την απόφαση… Πάνω στον θυμό ότι κατεβάσαμε λέει το λάβαρο του Μποντιρόγκα. Άκου πάνω στον θυμό. Όχι. Θυμός είναι όταν γίνεται το φάουλ την περασμένη εβδομάδα στο τελευταίο σουτ και δεν δίνεται, όταν όλη τη σεζόν μας έχουν πάει γ@@@@@@@ς, όταν κάνεις παράπονα και δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Η θέση μου είναι να προστατεύω την ομάδα. Και όταν υπάρχουν άνθρωποι που, όσο κι αν έχουν τιμηθεί και τιμήσει τον σύλλογο, πράττουν με αδιαφορία απέναντί μας σε αυτά που συμβαίνουν, εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Όταν μας σέβονται θα τους σεβόμαστε, όταν μας γ@@@@ε, θα τους γ@@@με», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υπομονή, τον ιδρώτα και τις προσπάθειες των αθλητών, αλλά και τα εκατομμύρια κόσμου του Παναθηναϊκού! Το περάσαμε ήδη μια φορά με τον Μπερτομέου… δεύτερη δεν θα υπάρξει».
Και ολοκλήρωσε: «Αυτό; Την προηγούμενη χρονιά, έλεγε ένας φίλος. Όταν θες να παραμείνεις σε έναν χώρο, οφείλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και στη θέση που είσαι πρέπει να αποτρέπεις τέτοια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνουν σε έναν σύλλογο που σε έχει τιμήσει και έχεις τιμηθεί. Κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι πήρα πρόπερσι την Ευρωλίγκα και πέρσι πήγαμε στο Final 4, οπότε φέτος τα… γράφω όλα. Δεν είναι έτσι. Κρίνεσαι καθημερινά, αλλιώς είσαι άεργος και κάθεσαι σπιτάκι σου».