Στο κεφάλαιο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του live που έκανε μέσω Instagram.

Ουσιαστικά, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού διέψευσε τη φημολογία περί προσέγγισης του συλλόγου στον πολυνίκη προπονητή, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον Σέρβο σε προσωπικό επίπεδο.

«Εγώ είμαι εκτός μπάσκετ, εκείνος εντός», επεσήμανε.

Αναλυτικά
«Ο άνθρωπος αυτός έφυγε το 2012. Πολλά ακούστηκαν τότε. Η ιστορία απέδειξε γιατί έφυγε. Υπάρχουν πάλι άνθρωποι που λένε γιατί δεν χτυπήσαμε την πόρτα του. Κάνετε ρητορικές ερωτήσεις με υπονοούμενα, είτε σε αντίπαλα sites, είτε στα λεγόμενα παναθηναϊκά, που δημιουργούν ζημιά. Τον ίδιο τον πήρατε να τον ρωτήσετε αν τον προσέγγισε κάποιος από τον Παναθηναϊκό για να έρθει; Μάλλον όχι, ε; Κάποιοι που τον προσεγγίσατε έχετε απάντηση; Και τότε δεν υπήρχε λόγος να βγει κάτι στη δημοσιότητα. Βγήκε γιατί είχαν γραφτεί κάποια πράγματα. Μας ανάγκασαν να έχουμε τη σχέση που έχουμε με τον Ομπράντοβιτς.

Σε προσωπικό επίπεδο η σχέση μας έχει αποκατασταθεί. Έχουμε μιλήσει, οι σχέσεις μας είναι καλές. Εγώ είμαι εκτός μπάσκετ, εκείνος εντός. Ρωτήστε τον. Τον ρώτησε κανείς αν θα ήθελε να γυρίσει φέτος; Ένας δεν βρέθηκε να τον πάρει να τον ρωτήσει; Δεν θέλατε. Θέλατε να δημιουργείτε εντυπώσεις, για το πόσο κακός είναι ο Γιαννακόπουλος. Ότι εγώ δεν αφήνω τη διοίκηση να προσεγγίσει προπονητές. Μπορούν να πάρουν όποιον θέλουν. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Βόβορας, ως φίλαθλος. Του έχω εκτίμηση. Δεν το ήξερα. Ήρθε ο Κάτας, δεν το ήξερα, δεν με ενδιέφερε διοικητικά. Σαν φίλαθλος, όμως, θέλω το καλύτερο
», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν και φήμες για έναν επιχειρηματία που είχε κλείσει τον Ομπράντοβιτς. Έπαιξε δυνατά αυτό, λάσπη στον ανεμιστήρα. Ότι ήθελε να βάλει λεφτά και δεν τον άφησα εγώ. Εγώ; Τμήμα χορηγιών υπάρχει. Όλοι το ξέρουν, paobc.gr. Μπαίνουν και βλέπουν τους υπεύθυνους. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει και να τους πει τι χρήματα θέλει να βάλει. Όλα αυτά τα οποία λέγονται ότι ο τάδε ήθελε να βάλει λεφτά και δεν τον άφησε ο Γιαννακόπουλος... Όποιος θέλει πάει, χτυπάει την πόρτα και δίνει ό,τι χρήματα θέλει. Μακάρι να έρθουν. Μακάρι να έρθει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο, που είναι και αγαπητός. Μακάρι να έρθει όποιος θέλει να αγοράσει την ΚΑΕ. Η ομάδα πωλείται κανονικά».

Για την αποχώρηση του Μήτογλου είπε: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Μήτογλου. Νομίζω ότι κάνει λάθος επιλογή. Είναι δικαίωμά του όμως. Ήθελε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και του έκαναν πολύ καλή πρόταση οικονομικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube