Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του Παναθηναϊκού, παρά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, εξέφρασε δημόσια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έδειξε βεβαιότητα πως οι «πράσινοι» θα ανακάμψουν μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν.

«Κακή ήττα. Καμία ανησυχία. Εμπιστοσύνη σε όλους. Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Time to shift mode (μτφ: ώρα να αλλάξουμε τρόπο)», ανέφερε στο μήνυμά του ο DPG.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία παίζουν την Τρίτη με την Μπασκόνια στο Telekom Center Athens και την Πέμπτη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!