Με ανάρτησή του στα social media που διαθέτει, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε το δικό του σχόλιο για τα όσα συνέβησαν στο Κόμο Δευτέρα και Τρίτη όσον αφορά στο συνέδριο της Ευρωλίγκας. Ο DPG συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, τονίζοντας πως η ρωσική ομάδα πρέπει να επιστρέψει στη διοργάνωση.
Αναλυτικά το μήνυμά του: «Ορισμένες ομάδες ήταν αντίθετες στην επέκταση του ΝΒΑ… Η μόνη λογική πίσω από αυτή την άποψη είναι είτε ότι αντιμετωπίζονται καλά σήμερα, είτε ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν μέλλον, επειδή ξέρουν ήδη ότι δεν έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στην επέκταση, είτε και τα δύο.
Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι, πάνω απ’ όλα, η ΤΣΣΚΑ πρέπει να επιστρέψει διότι, παρά την αντιπαλότητα στο γήπεδο, -όπου αποτελούν ισχυρούς αντιπάλους, η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Χωρίς αυτές δεν υπάρχει πραγματικός ΠΡΩΤΑΘΛHΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ευρωλίγκας για το event… ΚΟΡΥΦΑΙΟ!».