Φαίνεται πως η ανακωχή κράτησε λίγο... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συνέχεια στη νέα περίοδο έντασης των σχέσεων του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με μία ανάρτηση στο Instagram.

«Πηλοΐδης-Λαμόνικα οδηγούν το... θρήνο προς τη δόξα, αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη...sopist ακούς;», έγραψε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ καλώντας έναν γνωστό «μοντέρ» του διαδικτύου να ετοιμάσει ένα σχετικό βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση αυτή ήρθε λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό πως ο Τάσος Πηλοΐδης (μαζί με τους κ.κ. Σχινά και Ψαριανό) θα διευθύνει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Για τον εν λόγω διαιτητή υπάρχουν παράπονα από τα σφυρίγματά του στο 77-72 του ΣΕΦ στον τρίτο τελικό. Πρόπερσι ήταν στο 69-76 του ΟΑΚΑ, όταν και πάλι στο «τριφύλλι» είχαν παράπονα από τον κ. Πηλοΐδη.

Όσο για τον Λουίτζι Λαμόνικα, οι «πράσινοι» έχουν αρκετά παράπονα από τις διαιτησίες του στην Ευρωλίγκα και φαίνεται πως το χθεσινό ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου δεν τον εμπόδισε να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λούκιτς: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε την μπάλα τόσο εύκολα, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση»

Μάρκοβιτς: «Ηλπιζα να βρούμε τη συγκέντρωσή μας μετά τα συνεχόμενα ταξίδια»

Ξανθόπουλος: «Τυχερός που είχα προπονητή τον Σκουρτόπουλο, αλλά αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο...»

Χωρίς Σλούκα και Ναν ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Σάκοτα: «Πιέζουμε συνέχεια τους παίκτες μας»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζεται η μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 3η θέση - Δύσκολα τα πράγματα για το Μαρούσι

Έκοψε τη φόρα του Ηρακλή και πανηγύρισε επιβλητική νίκη οκτάδας το Περιστέρι!

Το τρομερό φινάλε με πρωταγωνιστές Μπάρτλεϊ, Γκρέι και Νάναλι: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου

Βολές Παπαθεοδώρου για τους παίκτες του: «Οι ξένοι μας δεν εμφανίστηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά»

Ψυχωμένη ΑΕΚ, φύλαξε το καλύτερο για το τέλος και λύγισε το μαχητικό Μαρούσι!