Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βάψει πράσινο το φετινό Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας κατά κράτος στον τελικό του Allwyn Final 8 που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποθέωσε μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media τους παίκτες του Αταμάν, χαρακτηρίζοντας GOAT τον Ναν, καρδιά της ομάδας τον Σλούκα και... ΑΙ τον Γκραντ, ενώ έκανε επίσης ειδική αναφορά σε Μήτογλου, Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Χέιζ-Ντέιβις!

Η ανάρτηση:

«Η ώρα του Ναν που δεν θα έχετε ξαναδεί έρχεται... GOAT. Ο Μήτογλου έχει αρχίσει να ρουθουνίζει... Ο Λεσόρ έρχεται κ....μενος. Ο Χουάντσο δουλεύει πάντα στην εποχή του.

Ο Γκραντ είναι A.I. Όσμαν όποτε θέλει κάνει πλάκα σε όποιον θέλει. Γκρίγκο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ. Ο Χέιζ ξέρει εκείνος και εγώ. Η καρδιά της ομάδας είναι αυτός ο κύριος με Κ κεφαλαίο, ο Κώστας Σλούκας»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας

Δεν κρατιέται ο Ομπράντοβιτς: Είπε στα ελληνικά «Αλβέρτη, είσαι έτοιμος;»

Ο «βασιλιάς» επέστρεψε: Όσα είπαν Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος στην παρουσίαση από τον Παναθηναϊκό