Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει άψογη συμπεριφορά απόψε στο ΟΑΚΑ στο Game 2 απέναντι στη Μακάμπι απηύθυνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα», αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Αναλυτικά το μήνυμα του DPG:

«Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και που κρατάει το μπάσκετ ψηλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέθεσε υποψηφιότητα για το Final 4 του 2025 η Βαρκελώνη

Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ επικίνδυνος παρά τις απώλειες Σλούκα και Βεζένκοφ»

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Λορέντζο Μπράουν

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

O Λεσόρ επέλεξε ως αγαπημένη του φάση στη σεζόν το play με τον Γκριγκόνις στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό!

Το απίθανο «πόστερ» κάρφωμα του Λεσόρ στον Πουαριέ αναδείχθηκε «πτήση» της σεζόν στην Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Τυχεροί που πέφτουμε πάνω στον Παναθηναϊκό»

Χουάντσο: Hταν λες και έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω - Aπό τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Game 5

Καλάθης: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό, μπασκετικά και συναισθηματικά»