Ο Παναγιώτης Γιανναράς τόνισε πως η Κύπρος είχε να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες βασικών της παικτών κόντρα στην Ελλάδα και ζήτησε βελτίωση, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την Αυστρία, περιμένοντας κι επιστροφές.

Αναλυτικά: «Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι δεδομένου ότι απουσίασαν πολλά παιδιά, ουσιαστικά έλειπε η βασική πεντάδα στο Ευρωμπάσκετ, όμως όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τώρα κοιτάζουμε το ματς με την Αυστρία που είναι σημαντικό, αλλά δεν κοιτάμε μόνο το προσεχές ματς, θέλουμε να δώσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα.Έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, όπως τα ριμπάουντ. Στο επίσημο ματς θα έχουμε την επιστροφή του Φίλιππου Τίγκα».

Για τον ύμνο: «Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική στιγμή αυτή του κοινού Εθνικού ύμνου. Είμαστε κοινό έθνος. Ήταν τιμή και χαρά μας να ζήσουμε αυτή τη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

Ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη

Το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κόντσαρ

Μπαρτζώκας: «Οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για τον κόσμο μας»

Προπονητής Προμηθέα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ό,τι πράξουν οι αρμόδιοι, θα ακολουθήσουμε»

Εντζάι: «Τα εγκωμιαστικά σχόλια του κόουτς μου έδωσαν επιπλέον αυτοπεποίθηση και κίνητρο»

Allwyn WBL1: Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό-Σαρωτικός Αθηναϊκός

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Διεύρυνε το αήττητο σερί του ο Ολυμπιακός - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής