Την Παρασκευή θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 20χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας για τον ορισμό ή όχι δικού της τεχνικού συμβούλου.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος όπου δεν έγινε μέχρι στιγμής η νεκροψία.

Ο θάνατος της φοιτήτριας από την Χίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Αστυνομία ενώ με εντολή της 6ης ΥΠΕ διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό καταθέτουν γιατροί και άλλο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η κοπέλα κατέληξε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στην κλινική ΩΡΥΛΑ όπου είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της, φέρεται να εξετάστηκε και από λοιμωξιολόγο ενώ είχε υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και ωσότου μεταφερθεί στη ΜΕΘ να καταλήξει.

Το γεγονός αυτό δεν έχει προηγούμενο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και προκαλεί πέρα από ερωτήματα και σοβαρούς προβληματισμούς.

Πηγή: epiruspost.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλικιωμένη στην Άρτα έχασε τις οικονομίες της από τηλεφωνική απάτη – Συνελήφθη ένας εμπλεκόμενος

Μάιος σαν Δεκέμβριος: Στα «λευκά» Πάρνηθα και Ταϋγετος, χαλάζι στο Ηράκλειο

Μετρό: Ποιοι σταθμοί στη Γραμμή 2 θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ωραιόκαστρο - Αστυνομικοί απεγκλώβισαν γυναίκα και τα 3 παιδιά της

BBC: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει ενισχύσει την Ουκρανία με απροσδόκητους τρόπους - Πλησιάζει η εκεχειρία με τη Ρωσία;

ΗΠΑ: Επιστροφή κλεμμένων πολιτιστικών αγαθών στην Ελλάδα ανακοίνωσαν Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας με Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Καταδίωξη ταχυπλόου στη Σάμο: Eντοπίστηκαν 14 αλλοδαποί και συνελήφθη 24χρονος διακινητής

OHE: «Καμπανάκι» για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας

Αυστρία: Ανδρας έριχνε ποντικοφάρμακο σε βρεφικές τροφές