Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως έκαναν λάθος και δέχτηκαν το πρώτο γκολ και στο δεύτερο δέχτηκαν εύκολα το δεύτερο γκολ, όμως θεωρεί πως πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και πως οι 12 βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει δεν είναι ικανοποιητικοί.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό, να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και το κάναμε ως το 30’. Είχαμε τον Παναθηναϊκό μακριά από το τέρμα, με πολλές μπάλες που κερδίσαμε, αλλά το λάθος στοίχισε. Mε την μπάλα στα πόδια, όμως, δεν κάνει να το κάνεις αυτό το λάθος. Στην επιθετική μετάβαση, τρως ένα πέναλτι. Σίγουρα, αυτό σε πάει πίσω αν κάνεις τέτοια καλή εμφάνιση ως το 30’. Μετά πρέπει να ισοφαρίσεις και δεν είναι εύκολο, όμως είχαμε φάσεις για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ εύκολο γκολ από κόντρα, που δεν πήραμε το ριμπάουντ και δεχτήκαμε το 2-0. Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να ‘γυρίσουμε’ στο ματς. Το πιστέψαμε στο τέλος, αλλά δεν ήρθε».

Μετά, ρωτήθηκε αν ήταν κομβική η ευκαιρία του Πίρσμαν στο 75’.«Είχαμε "ανάσες", αν βάζαμε το γκολ και γινόταν το 2-1 θα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Αν, όμως, δεν πετυχαίνεις το γκολ να επιστρέψεις στο ματς και κάνεις τέτοια εύκολα λάθη και δωρίζεις στον αντίπαλο τα γκολ, μετά είναι δύσκολο να πάρεις κάτι από μια ομάδα που ήταν σε φόρμα».

Για το αν είναι λίγοι οι 12 βαθμοί που έχει συλλέξει ο «Αγιαξ της Ηπείρου», σχολίασε πως: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, οι εμφανίσεις μας έχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο πιο ψηλά είναι το επίπεδο, η λεπτομέρεια είναι που μετράει, η αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να την έχεις και ατομικά και μας έχουν στοιχίσει ως τώρα αυτά αρκετούς βαθμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Κηφισιά: Για το ιδανικό φινάλε σε μια σπουδαία χρονιά

Βόλος-Παναιτωλικός: Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Asteras AKTOR-Άρης: Επιτακτική ανάγκη η νίκη για να κλείσουν με χαλόγελα το 2025!

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

TAGS: ΠΑΣ