Οι Μπακς διασύρθηκαν από τους Νετς (125-86) και βρίσκονται πίσω με 2-0 στα ημιτελικά της Ανατολής, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν απογοητεύεται.

«Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι. Μετά το 4-0 επί του Μαϊάμι δεν ενθουσιάστηκα και τώρα που είμαστε στο 0-2 δεν απογοητεύομαι. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, θα έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στους συμπαίκτες μου, θα συνεχίσω να πιστεύω στην ομάδα μου, στις συνήθειες που χτίσαμε έναν χρόνο και ελπίζουμε στο τρίτο ματς να πάρουμε μια νίκη», τόνισε ο Greek Freak και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αναζητώντας τη νίκη. Δεν θέλω να ακούω ότι πρέπει να κερδίσουμε δύο ματς στην έδρα ματς. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς στοπ Μιλγουόκι, το πρώτο. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτή τη νίκη και μετά να κάνουμε το ίδιο και στο Game 4. Όμως αυτή τη στιγμή αφοσιωνόμαστε στο Game 3».

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνουν οι Μπακς αγωνιστικά; «Προσπάθησα να βρεθώ στα σημεία μου, να εκτελέσω σουτ που δουλεύω. Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να σταματήσουμε τον Ντουράντ. Όχι να τον σταματήσουμε, να τον δυσκολέψουμε με περισσότερα κορμιά. Στο ένας εναντίον ενός νιώθει άνετα, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, το έχω ξαναπεί, είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, εμείς απλώς πρέπει να προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλο ένα και θα έφτανε... Μινεσότα: Τα εξόφθαλμα βήματα του ΛαΜέλο Μπολ που δεν σφυρίχτηκαν

Ο ρούκι των Γουόριορς τα έβαλε με τον Ντόντσιτς: «Έχασα κάθε σεβασμό, όλο κλαίγεται»

Κέσλερ: Αψεγάδιαστο ντεμπούτο με 12/12 σουτ και ιστορική επίδοση στους Λέικερς

Σποέλστρα: «Πρέπει να ανεβάσουμε πολύ την άμυνά μας - Χάσαμε όλες τις μικρές μάχες»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, αρχίζει από μένα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έσπασε το ρεκόρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και έγραψε ιστορία στο Μαϊάμι!

NBA: Μεγάλες εμφανίσεις, εντυπωσιακά ντεμπούτα και θέαμα στην πρεμιέρα

Ο Γιάννης ξεχώρισε στο πρώτο βράδυ της νέας εποχής, αλλά η πρεμιέρα είχε δυσκολίες

Έργο τέχνης: Τα εκπληκτικά δαχτυλίδια των Νικς για το πρωτάθλημα σε σχήμα «MSG» και πολλούς συμβολισμούς!

Τα highlights από τις πρώτες στιγμές του Γιάννη στους Χιτ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ΝΒΑ!