Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με την Ίντερ Μαϊάμι, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στις ΗΠΑ με τη νίκη επί της Νάσβιλ στον τελικό του Leagues Cup.

Eκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση, καθώς είναι συνιδιοκτήτης στην ομάδα από το Τενεσί.

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στην πόλη, παρέα με τον μικρότερο αδερφό του Άλεξ. Όπως είναι φυσικό, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του «Geodis Park» υπήρξε παροξυσμός, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Δεν έχασε, όμως, την ευκαιρία να δώσει το δικό του σόου, εκτελώντας ένα πέναλτι με… αντίπαλο τον Άλεξ, και μετά πανηγύρισε όπως κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά το τέλος του τελικού και την ήττα του Νάσβιλ στα πέναλτι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter.













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο