Ο Δημήτρης Γιαννούλης στέφθηκε σήμερα Κυπελλούχος Ελλάδας, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ και βγάζοντας μάλιστα ολόκληρο το 90λεπτο του τελικού με την ΑΕΚ!

Όπως ήταν φυσικό, ο 23χρονος αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για όλα όσα του… συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ! Θέλαμε το νταμπλ για να γράψουμε όλοι ιστορία. Δεν ήξερα πως θα παίξω, την τελευταία στιγμή το έμαθα. Αλλά έτσι είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς παίκτες. Έπαιξα και όλα καλά», δήλωσε αρχικά ο Γιαννούλης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Και πρόσθεσε: «Στο ημίχρονο είπαμε πως απέχουμε 45 λεπτά για να γράψουμε ιστορία. Θέλαμε να κρατήσουμε πίσω και μετά να βγούμε μπροστά για να πετύχουμε και δεύτερο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά σημασία έχει ο τίτλος».

Όσο για τους στόχους του; «Νιώθω πολύ καλά. Θέλω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα, ο προπονητής και η διοίκηση αποφασίζουν», απάντησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.