Σε ένα νέο ξεκίνημα εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022 στοχεύει η Εθνική Ελλάδος, η οποία μετά από καιρό συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα (22/3) στον Άγιο Κοσμά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την προετοιμασία του αρχής γενομένης για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Ισπανία την προσεχή Πέμπτη (25/3). Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν (20/3), ο 25χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στην Αγγλία. Με το ιατρικό τιμ της ομάδας του να έχει επικοινωνήσει με το σταφ της Εθνικής.

Όπως μετέδωσε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιαννούλης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται την Παρασκευή (26/3) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος τόσο για το φιλικό με την Ονδούρα (28/3), όσο και για το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής στα προκριματικά κόντρα στη Γεωργία (31/3), αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν αμφότεροι στη συμπρωτεύουσα.

Στην αποστολή της Εθνικής ενσωματώθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης που κλήθηκε την... τελευταία στιγμή, αποτελώντας μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube