«Κόκκινος διάβολος» θα παραμείνει για άλλη μια πενταετία ο Αντνάν Γιανουζάι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ, ένοιωθα ότι αυτή ήταν η σωστή ομάδα για μένα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά για μένα, αφού συμμετείχα στην προετοιμασία, έκανα ντεμπούτο αγωνιζόμενος στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ και στη συνέχεια έπαιξα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σάντερλαντ. Για μένα είναι σαν όνειρο. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα» δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 18χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Η ισορροπία του και η ικανότητά του να κερδίζει τους αντιπάλους είναι πραγματικά εντυπωσιακά για την ηλικία του. Είναι επίσης σπουδαίο το γεγονός πως αναγνωρίζει την παράδοση της ομάδας στο να ‘βγάζει’ παίκτες και να τους δίνει την δυνατότητα να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το καλύτερο μέρος για αυτόν και την εξέλιξή του».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!