Η Μονακό θα έρθει αντιμέτωπη με τη Φενέρμπαχτσε στην «Etihad Arena» του Άμπου Ντάμπι (25/05, 20:00, NovaSports Prime,sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), με έπαθλο το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Η αναμέτρηση αυτή θα φέρει και τον πρώτο τίτλο για οποιονδήποτε εκ των δύο προπονητών επικρατήσει, αφού τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχουν κατακτήσει την κούπα από τον πάγκο. Μάλιστα, μιλώντας για τον συνάδελφό του, ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε πως τον εξέπληξε η απόφαση του «Kill Bill» να ακολουθήσει προπονητική καριέρα.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόταν προπονητής. Με εξέπληξε που ακολούθησε αυτόν τον δρόμο. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι έλεγε ότι δεν ήθελε πραγματικά να γίνει προπονητής», ανέφερε αναλυτικά ο Λιθουανός, και συνέχισε:

«Ακόμη και εγώ δεν ήμουν σίγουρος ότι θα γινόμουν προπονητής μέχρι τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας μου, είχα αφήσει αυτές τις σκέψεις στην άκρη μέχρι τότε. Ναι μεν δεν πίστευα ότι θα γινόταν προπονητής, αλλά τελικά έχει λογική, αφού ζει και αναπνέει το μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»