Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας το 4Χ4 στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας!

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για την επιστροφή του στο γήπεδο στο οποίο αγαπήθηκε όσο λίγοι, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Φενέρ σε flash interview και συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω έφταιγε και η άμυνα και η επίθεση. Ήταν πιο επιθετικοί, πιο σκληροί, χρησιμοποίησαν καλύτερα τα φάουλ, είχαν αμυντική νοοτροπία, κυνήγησαν τους καλύτερούς μας παίκτες, εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά. Δεν θα κερδίσεις εκτός έδρας παίζοντας… όμορφα. Πρέπει να κερδίσεις με άλλα πράγματα, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε».

«Συγχαρητήρια στον Ζέλικο, στον Παναθηναϊκό. Τους ευχαριστώ για την υπέροχη υποδοχή. Είναι πάντα μεγάλη απόλαυση το να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ και φέτος είναι ακόμα πιο ξεχωριστό λόγω των οικείων προσώπων.

Με αυτή την νοοτροπία δεν μπορείς να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ. Δεν είχαμε καμία συνέπεια στο ματς. Δεν κάναμε τον Παναθηναϊκό να νιώσει άβολα. Χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ με τον χειρότερο τρόπο. 32 φάουλ. Δεν σταματάς το φαστ-μπρέικ και κάνεις φάουλ στον σουτέρ στο τρίποντο. Μείναμε στο ματς με τα επιθετικά ριμπάουντ για λίγο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η μία ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο παρκέ απόψε»
.

Για το αν τον προβλημάτισε περισσότερο τα λάθη της ομάδας του ή η ευκολία που σκόραρε ο Παναθηναϊκός από κοντά και για το αν βούρκωσε στην υποδοχή: «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά κάθε φορά βουρκώνω. Κακομαθαίνεις με τέτοια υπέροχη υποδοχή. Οπότε, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά.

Έκαναν 10 λάθη και εμείς 17. Μας έβγαλαν εκτός του παιχνιδιού μας, εμείς ποτέ δεν το κάναμε. Ήταν πιο physical, ειδικά στο front court. Ήταν το πρώτο εκτός έδρας ματς, το πρώτο ματς για μερικούς παίκτες μας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ, είναι καλή εμπειρία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν στο τέλος είμαστε κοντά στις νίκες, η διαφορά στο σκορ είναι μεγάλη»
.

Για το τι είπε στον Ομπράντοβιτς στο τετ-α-τετ τους και αν το δώρο που του πήρε ήταν γραβάτα: «Ήταν γραβάτα. Ήταν ώρα να πάρει γραβάτα. Οπότε του πήρα εγώ. Ήταν από χθες. Του είπα ότι αν χρειαστεί βοήθεια να πάρει γραβάτα, θα τον βοηθήσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη άμυνα και το πάρτι Λεσόρ & Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ

Ρογκαβόπουλος: «Παίξαμε καλά και προχωράμε, να έχουμε την υγεία μας»

Χέιζ-Ντέιβις: «Ο άνθρωπος που σώζεται από τον έπαινο μπορεί να σκοτωθεί από την κριτική»

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε γιατί είναι φτιαγμένος για τα μεγάλα»: Το σχόλιο Πετρίδη για τη νίκη επί της Φενέρ

Ομπράντοβιτς: «Η ομάδα είναι το σημαντικό για εμένα, όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους - Τον αγαπώ τον Σάρας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρ

Έπαιξε επιτέλους σαν… βασίλισσα και έκανε σεφτέ η Ρεάλ!

Ομπράντοβιτς: «Θα ξεχωρίσω τον Μπόνγκα, ήταν εκπληκτικός αμυντικά - Μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ, έχουμε ποιότητα»

Ασταμάτητη η Βαλένθια, 4/4 και μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή!

Λεσόρ: «Σκέφτομαι πάντα την ομάδα και όχι τον εαυτό μου - Πέρασα δύσκολη σεζόν πέρσι»