Η ώρα έφτασε! Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται μια ανάσα από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του καθ' ύλην αρμόδιου, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο τεχνικός των Καταλανών, μιλώντας εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή (9/4, 22:00) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, παραδέχτηκε ότι το «μπλαουγκράνα» τεχνικό επιτελείο σκέφτεται να δώσει λεπτά συμμετοχής στον πολύπειρο σέντερ στην αναμέτρηση με τους «Βαυαρούς».

«Ο Πάου είναι εντάξει. Αυξάνει τον ρυθμό προπόνησης, είναι άνετος. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε να του δώσουμε λίγα λεπτά, αλλά δεν ξέρουμε πόσα. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες 24 ώρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιασικεβίτσιους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!