Δεν έχασε την ευκαιρία και τα «έσπασε» στα μπουζούκια ο «Σάρας»! Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε από την ήττα της ομάδας του από το Ολυμπιακό και εκμεταλλευόμενος την παραμονή του στην Αθήνα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Ο Λιθουανός τεχνικός είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής και θέλησε να διασκεδάσει μαζί με τη σύζυγό του, ενώ ήταν ευδιάθετος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι της Τρίτης (7/3) και την Πέμπτη (9/3) χρησιμοποίησαν τους χώρους του ΣΕΦ, για την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, οι Καταλανοί έκαναν τα βάρη τους στο γυμναστήριο του κλειστού στο Φάληρο και αργότερα χρησιμοποίησαν ένα από τα βοηθητικά γήπεδα, για το πρόγραμμα της προπόνησής τους.

Δείτε το βίντεο με τον «Σάρας» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»