Zero Waste concept, environment friendly, eco-friendly συσκευασία, πολλοί όροι που συχνά αποτελούν εργαλείο μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις, παρά μία ουσιαστική δήλωση για τις ορθές πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται με τρομερούς ρυθμούς και εντυπωσιακές ανισότητες, η επισιτιστική ασφάλεια και το food waste αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Το 9.2% του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν στο όριο της ασιτίας το 2022, ήτοι 735 εκατομμύρια άνθρωποι, 122 εκατομμύρια περισσότεροι από το 2019.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γιατί η μείωση του food waste δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube